2012. január 9., hétfő

Cserna-Szabó András : Ede a levesben : gasztrokr - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Ede a levesben : gasztrokrimikA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Fehér Béla író már korában szenvedélyes tanúbizonyságot tett a hazai konyhaművészet mellett, amelynek szubjektíven kiválasztott csúcsaként a lecsót jelölte meg (amely ételköltemény előtt egy - természetesen Lecsó című - önálló novelláskötettel is tisztelgett). Cserna-Szabó András bár egy későbbi generáció szülötte, egyértelműen lelki testvére szerzőtársának, elsősorban rajongásuk két közös tárgya, az irodalom és a gasztronómia okán. E kettő előtt hódolnak jelen kötetükben is, amely a magyar konyha elmúlt kétszáz évének a históriáját hivatott összegezni szépirodalmi igényességgel, korántsem ragaszkodva rigorózusan a kronológiához, mellőzve mindenfajta merevséget: a mű minden sorából a gasztrozófiává nemesített étel- és életszeretet árad, a totális és felhőtlen rajongás a magyar kulinária remekei iránt. Mindez nem jelent eltartott kisujjú ínyenckedést, sőt: elragadtatásukat éppúgy kiváltják a népi konyha klasszikusai, mint kifinomult, úri konyhaművészetünk fogásai - és köztük minden, ami ízletes. A könyv hedonista a szó legjobb értelmében fejezetei - amelyet egy-egy különösképp jelentőségteljes éteknek vagy személynek szenteltek - az ízek dicsőítése, kiegészítve természetesen megannyi recepttel, amelyet eredeti alapművekből emeltek át. Sok-sok egyéb mellett olyan témák kerülnek terítékre, mint a pacalpörkölt, a kocsonya, a lecsó, a halászlé, a tokány vagy az Esterházy-rostélyos valamint olvashatunk a gasztronómia hazai ikonjairól, akik között írók (Mikszáth Kálmán, Jókai Mór, Krúdy Gyula, Hamvas Béla) és szakácskönyvírók (Czifray István, Móráné Walleshausen Ilona, Báruch Rozi és társaik) egyaránt szerepelnek. A számos kultúr- és gasztronómiatörténeti érdekességet, ma is remekül használható receptet és főzési-sütési javaslatot tartalmazó, fekete-fehér képekkel illusztrált, igazi tartalmas szórakozást ígérő munkávalISBN: 978-963-14-2957-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 035 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 07:27
. Cserna-Szabó András : Ede a levesben : gasztrokr - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

Fontos